Cele 10 cele mai populare emisiuni TV ale anului 2019 până acum, potrivit ratingurilor utilizatorilor

Câteva dintre cele mai populare seriale de televiziune din acest an au fost create ca “The Big Bang Theory”, “The Voice” și “NCIS”.
Dar lovitura surpriza a anului este reluarea ABC a lui Roseanne, un program care a atras milioane de telespectatori in fiecare saptamana, alaturi de controverse din partea brandului sau, Trump-ul de sustinere, Roseanne Barr. Această controversă a dus, în final, la anularea spectacolului.

Divizia “Roseanne”, “The Conners”, a avut premiera săptămâna aceasta la 10,5 milioane de telespectatori. Acesta este un strigăt departe de premiera “Roseanne” din martie, care a atras 18 milioane de telespectatori, dar este încă o lovitură pentru ABC.

Pentru a afla ce spectacole au fost cele mai populare în acest an până acum, Nielsen a estimat numărul mediu de spectatori americani care se adaptează programării programate regulat.

Succesul masiv al lui ABC cu “Roseanne”, împreună cu evaluările ridicate ale CBS în cadrul numeroaselor emisiuni de pe această listă, demonstrează modul în care rețelele de radiodifuziune rămân cele mai grele în viziunea generală – chiar și în epoca de streaming.

Iată cele 10 cele mai populare emisiuni TV din 2018, conform ratingurilor utilizatorilor

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.